Vang Vienissa on kaikkea mita travalleri tarvitsee, ja paljon. Juuri muuta kaupungissa ei olekaan.

Pari kadullista paikkoja turistin tarpeisiin. Helppoja ravintoloita ravointoloita, joiden tasmallisilta englanninkielisilta listoilta voi tilata muka-laosilaista ruokaa tai pizzaa. Matkatoimistoja runsaasti, kaikki myyvat samoja iloisia retkia ymparistoon seka VIP-busseja ymparoiviin kaupunkeihin. Hostelleja, polkupyoravuokraamoja ja hostelleja on tiheassa. Tietenkin pari vaatekauppaa, joista voi hankkia turistihousut seka muutama kirjakauppa.

Kaikkein erikoisin kahvilatyyppi oli frendi-kahvila. Juttua ei pysty uskomaan ennen kuin nakee. Lohoilysohvia ja telkkarissa pyorii frendit aamusta iltaan. Siella uupunet turistit voivat lohota, juoda kaljaa ja tuijottaa frendeja. Naita baareja oli varmasti 10, lisaksi muutama missa pyori joku muu sarja.

Kaupungissa kun kaikki ravintolat sulkeutuvat illalla yhdeltatoista, voi turisti menna joessa olevalle saarelle, jossa on yon kestavat bileet. Luulen etta Ibizalla on samanataipasta, mutta en ole koskaan siella kaynyt, niin en voi varmaksi tietaa.

Jonkin verran ressaan pukeutumista. Vaikka paikallisilla on hyvinkin lyhyita alaosia, niin kaikilla on olkapaat piilossa. Topissa ois kiva olla naissa lampotiloissa, mutta luulen etta se horjuttaa paikallisten mielenrauhaa.

-------

Ruokainfo:

Ensimmaisena iltana helpossa ravintolassa punaista currya kanalla, joka oli siis kanaa, perunoita ja kasveja paistettuna, vahan maustettuna seka sienia tom yam -liemessa. Ihan ok, ei mitenkaan rajahtavaa.

Iltapalaksi banaani-suklaa lettu