Helsingista reitti Singaporeen Amsterdamin kautta. Damista Singaporeen oli oikein hauska kone, jokaiselle oli oma tollotin edessa oleva istuimen niskassa. Damissa korkeuspositio oli -4 m. Aina valilla muistan toivoa, etta Hollannissa on tosiaan hyvat patoinsinoorit.

Matka oli tosiaan pitka. Siina vaiheessa kun ensimmaiset mantelien ja juomien roskat oli keratty pois, tollottimeni kertoi lentoaikaa olevan jaljella kymmenen ja puoli tuntia.

Se meni nukkuessa ja luolamiespelia pelatessa. Jain vain ihan jumiin tasolle 13, kun punainen aggressiivinen mammutti aina soi minut.

-----

Ruokainfo:

Helsingista damiin sain kurkku-selleri-paparika-korianterisalaattia. Eihan noista kuin puolet kuulu ykkosinhokkeihini.

Damista-Singapore: savustettuja manteleita alkuun, myohemmin papupastaa ja couscoussalaattia. Aamulla riisipuuroa hedelmilla ja marjoilla seka hedelmajugurttia ja hedelmia.